L’Escribà Academy ha anunciat oficialment la incorporació del pastisser de Sant Celoni, Marc Rodellas, com a director del centre, substituint Marc Balaguer que ha portat a terme aquesta tasca en els darrers anys.

Marc Rodellas l’any 2010 va ser considerat el millor xocolater i reconegut amb el Trofeu Lluís Santapau. L’any 2011 va ser el gran triomfador de la cerimònia de lliurament dels diplomes de mestres artesans alimentaris de Catalunya, convertint-se en el Millor Jove Alimentari Innovador i en el seu currículum també hi ha el tercer lloc -en dues ocasions- de l’Internacional de Mones de Pasqua.

A més, Marc Rodellas l’any 2012 va ser l’encarregat d’elaborar el pastís de Sant Jordi amb el qual el Gremi de Pastissers de Barcelona cada any obsequia la Generalitat de Catalunya.

Fuente; https://www.naciodigital.cat/